Pink cosmos flowers

Ly­hyt­te­ra­pia etänä


Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalankynnyksen terapeuttista keskusteluapua. Saat nopeasti apua mm. ongelmatilanteiden ratkomiseen, ahdistukseen, traumoihin, masennuksen hoitoon tai kun ajatukset, opiskelut, elämä on solmussa ja kaipaat uusia tuulia. Elämässä eteenpäin sinun ehdoillasi.


Terapian kesto on tapauskohtaista, joskus kertakin riittää, keskimääräisesti kesto on usein 3 – 7 kertaa, joskus enemmänkin. Keskustelu kerrat sovitaan aina sinun ehdoillasi. Lyhytterapia on siis kustannustehokasta.


 Keskustelut ovat luottamuksellisia eikä tietoja jaeta kolmansille osapuolille, edes Omakantaan. Ajan voi varata ilman lähetettä, terapia ei ole Kela-korvattavaa (Valvira). Jos mietit terapian sopivuutta, ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä.


Find more inspiring photos: https://monaeendra.com/

Nepsy valmennus Valmennus on kaiken ikäisille, neuropsykiatrisia oireita tai/ja diagnoosin saaneille. Siinä pyritään eroon alisuoritumisesta ja ei-toimivista toimintamalleista. Tarkoitus on oppia ja omaksua harjoitusten kautta uusia toimintamalleja sekä arjen, elämänhallinnan ja ihmissuhteiden taitoja. 

Valmennus on itsetuntoa tukeva ja kehittävä, kohottava. Tavoitteena on, että asiakas ymmärtää itseään, omat voimavaransa ja vahvuutensa. Käyntien määrä ja paikka sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä.


Wildflowers  at Uppark House Garden, Petersfield

walk & talk

 Walk & Talk – kävelyterapiaa kauniissa Ankkapuiston ja Metsopuiston ympäristössä Vantaan Korsossa! 


Kävelyterapia sopii sinulle kun haluat pohtia asioita, kärsit ahdistuneisuudesta, masennuksesta, sosiaalisten tilanteiden pelosta, surusta tai tunnet alakuloisuutta. Mukaan voit ottaa mm lemmikkisi tai vaunuissa nukkuvan lapsen. Ota rohkeasti yhteyttä! Jokaisella on oikeus hyvinvointiin! Bavarian Cornfield

Hinnasto

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia 

65€ / 45 min

95 € / 90 min


Neuropsykiatrinen valmennus

62€ / 45 min 

kävelyterapia

65€ / 60 min

matkakulut 10 e

alv 24 % sis

Kotikäynnit perushinta + matkakulut

Yritykset, pyydä  tarjous!

Varauksesi voit peruttaa 12 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme käynnin hinnan. 

Ota yhteyttä

045 7834 1102

terapiamedal@gmail.com

© Terapiamedal. Kaikki oikeudet pidätetään.